درباره نشریه

زمینه مطالعاتی

زبان و ترجمه فرانسه

روند داوری

1- مهلت پذیرش اولیه مقاله 5 روز می باشد و داوران محترم پس از پذیرش اولیه قادر به مشاهده اصل مقاله می باشند
2-حداکثر زمان پاسخگوئی به مقالات ارسال شده جهت داوری 15 روز می باشد چنانچه در طی این مدت نسبت به پاسخگوئی اقدام صورت نگیرد مقاله ارسال شده از پورتال داور حذف شده و در سوابق داوری ثبت خواهد شد .
3- با توجه به محرمانه بودن داوری مقلات از هرگونه اظهار نظر و یا یادداشتی که منجر به افشای هویت داور گردد جداً خوداری فرمائید .

بایگانی شخصی

سیاست دسترسی آزاد

نشریه پژوهش های زبان و ترجمه فرانسه نشریه ای با دسترسی آزاد بوده، لذا تمام محتوا به صورت رایگان و بدون هزینه برای کاربران یا موسسه ها قابل دسترس خواهد بود. کاربران مجاز به خواندن، دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متون کامل مقالات هستند. مادامی که به آن ها به درستی استناد شود.

سیاست کپی رایت

تحت مجوز دسترسی آزاد CC By 4.0، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد، چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و / یا کپی کند، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

سیاست داوری مقالات

در این نشریه، داوران مقالات از بین اعضای هیات تحریریه نشریه انتخاب نمی‌شوند مگر در شرایط خاصی که هیچ داور خارجی در حوزه موضوعی مقاله وجود نداشته باشد.

• تمام مقالات ارسالی به نشریه فرآیند داوری را طی می‌کنند.
  • شیوه داوری مقالات در این نشریه دوسوکور است.
  • کلیه مراحل داوری در بخش فرایند پذیرش مقالات توضیح داده شده است.

سیاست حفظ دیجیتال مقالات

• آرشیو وب سایت نشریه (متن پیشنهادی: تمام محتوای الکترونیکی (وب‌سایت، مقالات و ...) به دو روش آرشیو می‌شوند: نسخه پی‌دی‌اف تمام مقالات در وب‌سایت نشریه به‌صورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. در حالی‌که یک کپی از همان محتوا در سرور دیگری به‌عنوان پشتیبان نگهداری می‌شود. درصورت بروز مشکل در وب‌سایت نشریه و از بین رفتن اطلاعات مقالات، هریک از مقالات در فاصله زمانی کمتر از 36-24 ساعت مجددا از سرور پشتیبان، به‌صورت آنلاین در وب‌سایت نشریه منتشر خواهد شد.)
  • پایگاه های نمایه کننده (متن پیشنهادی: اطلاعات اصلی همراه با چکیده مقالات و نسخه پی دی اف تمام مقالات منتشر شده در نشریه پژوهش های زبان و ترجمه فرانسه، در "سامانه نشریات علمی ایران" آرشیو می‌شود.
  • بایگانی شخصی (متن پیشنهادی: کلیه نویسندگان می‌توانند مقالات خود را بلافاصله پس از انتشار در وب‌سایت نشریه، در سیستم شخصی یا وب‌سایت موسسه خود آرشیو کنند.)

نشریه پژوهش های زبان و ترجمه فرانسه به‌منظور جلوگیری از سرقت علمی، متن‌های فارسی را با استفاده از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب و متن‌های لاتین (مقالات انگلیسی و چکیده مبسوط انگلیسی مقالات فارسی) را با استفاده از سامانه iThenticate مشابهت‌یابی می‌کند. همه مقالات قبل از ارسال به داوری مشابهت‌یابی می‌شوند و چنانچه درصد تشابه بیشتر از 20 درصد باشد، مقاله از روند بررسی خارج خواهد شد.

سیاست تخفیف هزینه چاپ مقالات

هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالاتی که به این نشریه ارسال شوند، دریافت نمی‌شود.

محل درآمد نشریه

دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان ناشر، با پرداخت بودجه تعریف‌شده برای هر شماره چاپ شده از نشریه (باتوجه به رتبه نشریه در ارزیابی سالانه‌ای که در پرتال نشریات علمی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری اعلام می‌شود)، هزینه‌های مربوطه شامل راه‌اندازی و نگهداری زیرساخت نشریه، فرآیند بررسی، داوری، ویراستاری، صفحه‌آرایی و حفظ آرشیو مقالات، را تامین می‌کند.

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

حامیان

• گروه آموزشی زبان و ادبیات فرانسه انشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد